Μαρτυρίες πελατών

Σας ευχαριστούμε πολύ για την πολύ καλή συνεργασία, βοήθεια και τις υποδείξεις που μας κιάνατε όλο το διάστημα της κατασκευής. Επίσης, θέλω να σας συγχαρώ για την πολύ καλή κατασκευή του διαμερίσματος και να ευχαριστήσω όλο το επιτελείο της εταιρείας και τους επιβλέποντες για την ευγένεια και τη βοήθεια που μας δώσατε.

Τ.Μ. – Ε.Μ.

9/5/06

 

Η συνεργασία μας, κάτι παραπάνω από άψογη.

Δεν νομίζω πως υπάρχει εύκολα εταιρεία κατασκευαστική που να νέχει τόσο ανθρώπινα φιλικό πρόσωπο, και στη συναλλαγή και στις υποχρεώσεις της.

Μακάρι να μπορούσαμε να ξανασυνεργαστούμε.

Ευχαριστώ για όλα

10/10/06

Χ.Ν.

 

Τον Ιούνιο του 2005 ήταν μόνο ένα σχέδιο…

Τον Οκτώβριο του 2006, ήταν ένα όνειρο…

Η συνεργασία μας με το ΟΙΚΟΔΟΜΕΙΝ πέρασε από πολλά κύματα. Τελικά, το αποτέλεσμα αντάμειψε τις αγωνίες μας και τις προσπάθειές μας.

16/10/2006

Ε.Τ.

 

Ήταν μια άψογη συνεργασία, από ανθρώπους ενημερωμένους και επικοινωνιακούς.

Μας παρέδωσαν έναπροσεγμένο διαμέρισμα.

14/6/2006

Ν.Τ.

 

Από την πρώτη συνάντησή μας, καταλάβαμε ότι είσαστε μια διαφορετική κατασκευαστική εταιρεία απ’ όσες ειχαμε γνωρισει.

Έχουμε μείνει πολύ ευχαριστημένοι από τη συνεργασία μας, την ποιότητα κατασκευής και τον χρόνο παράδοσης.

16/5/05

Α. & Κ. Σ.

 

Η συνεργασία με τους ανθρώπους του ΟΙΚΟΔΟΜΕΙν ήταν, μέχρι την παράδοση, άψογη και ζεστή. Ελπίζω να είσαστε όλοι καλά και να γίνεστε καλύτεροι.

Σας ευχαριστούμε για όλα

27/5/2005

Γ.Α.

 

Εμπιστεύτηκα την εταιρεία ΟΙΚΟΔΟΜΕΙΝ με κλειστά μάτια, διότι ξέρω ότι “ο λόγος τους είναι συμβόλαιο”!

Προσωπικά, δεν παρακολούθησα στενά τις εργασίες στα διαμερίσματά μας, όμως ήξερα ότι στο τέλος θα παραλάβω αυτά που είχαν συμφωνηθεί, όπως κι έγινε και ακόμα περισσότερα…

Οτιδήποτε έχω ζητήσει γινόταν σχεδόν αυτοστιγμεί.

Ευχαριστώ πολύ,

6/8/2004

Φ.Α.

 

Συγχαρητήρια για την άριστη ποιότητα των συνεργατών σας. Τα συνεργεία σας εξαιρετικά ως προς τις εργασίες τους, με ιδιαίτερη έμφαση στις λεπτομέρειες.

Ελπίζω να συνεργαστούμε και στο μέλλον.

Σας ευχαριστώ

2/8/2004

Κ.Μ.

 

Ομολογώ ότι ήταν καταπληκτηική ως συνεννόηση και άψογη συνεργασία. Είμαι σίγουρος ότι με αυτές τις προϋποθέσεις τα βήματα της ανόδου της εταιρείας σας θα είναι πολύ εύκολα.

Ευχαριστώ πρώτα την εταιρεία συλλογικά και βεβαίως τον εργοδηγό σας, οι οποίοι ήταν κάτι παραπάνω από εξαίρετοι εκπρόσωποι της εταιρείας σας.

Ευχαριστώ πάλι και πάντα ανώτερα.

19/03/2004

Λ.Α.

 

Η συνεργασία μας ήταν τέλεια! Ευχαριστούμε πολύ για όλα όσα κάνατε για εμάς. Να συνεχίσετε το όμορφο έργο σας και να ικανοποιείτε και άλλους ιδιοκτήτες – οικοπεδούχους. Να είστε πάντα καλά.

Μ.Α.

 

Με υποχρεώνετε να κάνω οικονομία για να κάνω κι άλλη αγορά, να σας βλέπω, να μη σας χάσω. Ευψαριστώ θερμά την εταιρεία και τα συνεργεία σας.

Καλές δουλειές και υγεία.

7/6/2003

Α.Κ.

 

Κύριοι,

έρχομαι με την επιστολή μου να σας ευχαριστήσω για το σπίτι το οποίο κατασκευάσατε με άψογα υλικά και τέλεια αρχιτεκτονική. Η κατασκευή είναι πολύ καλή και δεν νομίζω να δημιουργηθεί ποτέ κανένα πρόβλημα. Η συνεργασία με την εταιρεία σας ήταν πολύ φιλ ική και ανθρώπινη.

Να είστε βέβαιοι πως αν ξαναχρειαστώ άλλη οικοδομή, όχι μόνο θα σας προτιμήσω αλλά θα σας συστήσω και σε άλλους γνωστούς.

Και πάλι, σας ευχαριστώ για όλα.

Κος & Κα Δ.

Copyrights © 2016 Oikodomein New Era – Όλα τα δικαιώματα κατοχυρωμένα