top of page

Πριν από 3 μήνες αναλάβαμε την ολική ανακαίνιση – διαμόρφωση ενός επαγγελματικού χώρου 90τ.μ., ο οποίος προέκυψε από τη συνένωση δυο χώρων, στην οδό Κολοκοτρώνη 68 στον 1ο όροφo. Δυο ξεχωριστοί χώροι όπου έγιναν ένας ενιαίος. Στον συγκεκριμένο χώρο στεγάζονται πλέον τα γραφεία της γνωστής εταιρίας λογισμικού Treatwell Gr.

Οι ηλεκτρικές και υδραυλικές εγκαταστάσεις αλλάχτηκαν καθώς επίσης έγινε και αποξήλωση δαπέδων τα οποία αντικαταστάθηκαν με βινυλικό δάπεδο, ένα εξαιρετικά ανθεκτικό και παράλληλα φιλικό προς το περιβάλλον υλικό.

Τα εξωτερικά κουφώματα αφαιρέθηκαν και στη θέση τους πήραν κουφώματα πλήρως θερμοδιακοπτώμενα. Δημιουργήθηκαν άνετοι, industrial, μοντέρνοι και παράλληλα απόλυτα λειτουργικοί χώροι εργασίας με τη χρήση γυψοσανίδων και γυάλινων διαχωριστικών πετασμάτων.

Νέας τεχνολογίας κλιματιστικά προστέθηκαν σε όλους τους χώρους.

Στην κουζίνα και στα γραφεία τοποθετήθηκαν έπιπλα σε λευκές αποχρώσεις με μαύρες λεπτομέρειες τα οποία σε συνδυασμό με τα μοντέρνα φωτιστικά και τους σύγχρονους πίνακες ζωγραφικής έδωσαν μια νότα ζεστασιάς στο χώρο.

Ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη και την συνεργασία των NXT city που μας έδωσε την ευκαιρία να δημιουργήσουμε μαζί τους και με την συνεισφορά τους, αυτό το εξαιρετικό αποτέλεσμα.

Ανακαίνιση επαγγελματικού χώρου στην Αθήνα, Κολοκοτρώνη 68.

ΠΡΙΝ 

ΜΕΤΑ

Θες να κάνεις ανακαίνιση φτιαγμένη στα μέτρα σου;

Συμπλήρωσε την παρακάτω φόρμα και θα έλθει άμεσα σε επαφή μαζί σου ένας ειδικός σύμβουλος ανακαινίσεων. 

bottom of page