top of page

Το νέο μας έργο αφορά τη μετατροπή ημιυπόγειου χώρου πρώην αποθήκης σε διαμέρισμα βραχυπρόθεσμης μίσθωσης (τύπου Airbnb), 25τμ το οποίο στεγάζεται σε πολυκατοικία κατασκευασμένη την δεκαετία του ΄70 στα Ιλίσια. Η πρόκληση σε αυτό ήταν το πολύ σύντομο χρονικό διάστημα αποπεράτωσης, αφού χρειάστηκε μόλις 1,5 μήνας από το σχεδιασμό μέχρι την παράδοση στον ιδιοκτήτη.

Αφού αποκαταστάθηκαν πλήρως οι τοίχοι από τις υγρασίες και θωρακίστηκαν με σύγχρονα προϊόντα, αλλάξαμε διαρρύθμιση δημιουργώντας ενιαίο χώρο κρεβατοκάμαρας κουζίνας και ένα λουτρό με σκοπό να είναι άνετο και πλήρως λειτουργικό.

Κινηθήκαμε σε γήινους και λευκούς τόνους και τοποθετήσαμε κρυφούς φωτισμούς γύρω-γύρω και κάτω από το κρεβάτι, τα ντουλάπια της κουζίνας και τους καθρέπτες ώστε το διαμέρισμα να είναι φωτεινό και η διαμονή να είναι ξεκούραστη και ευχάριστη για τον επισκέπτη.

 Η εταιρία μας ανέλαβε τον σχεδιασμό και την κατασκευή όλων των ξύλινων επίπλων από την αρχή έως το τέλος όπως και τον εξοπλισμό των ηλεκτρικών συσκευών.

Φυσικά αντικαταστάθηκαν όλες οι υδραυλικές και ηλεκτρικές παροχές και έγινε αποξήλωση και τοποθέτηση νέων πλακιδίων στα δάπεδα. Το διαμέρισμα θωρακίστηκε τοποθετώντας σύστημα συναγερμού και αντικαθιστώντας την πόρτα εισόδου με πόρτα ασφαλείας.

Ευχαριστούμε πολύ τον ιδιοκτήτη για την εμπιστοσύνη που μας έδειξε.

Ανακαίνιση-Μετατροπή χώρου αποθήκης σε διαμέρισμα στα Ιλίσια (2024)

ΠΡΙΝ 

ΜΕΤΑ

Θες να κάνεις ανακαίνιση φτιαγμένη στα μέτρα σου;

Συμπλήρωσε την παρακάτω φόρμα και θα έλθει άμεσα σε επαφή μαζί σου ένας ειδικός σύμβουλος ανακαινίσεων. 

bottom of page