Η εταιρία μας

Οικοδομείν

Η εταιρεία ΟΙΚΟΔΟΜΕΙΝ ιδρύθηκε τον Φεβρουάριο του 1997 από την σύμπραξη πέντε επαγγελματιών & μηχανικών με πολυετή εμπειρία στη μελέτη-κατασκευή & διαχείριση κτηριακών έργων.

Ο σκοπός της εταιρείας είναι: η μελέτη και κατασκευή κτηρίων και κατοικιών υψηλής ποιότητας και άρτιας αισθητικής που βελτιώνουν το περιβάλλον και προάγουν το βιοτικό επίπεδο του ανθρώπου.

Φροντίζουμε ώστε τα μέλη της εταιρείας μας να είναι ευθυγραμμισμένα με τον σκοπό, διαθέτοντας ακεραιότητα, υψηλό ηθικό, άρτια οργάνωση, υψηλή τεχνογνωσία, συνεχή εκπαίδευση και διαρκή ενημέρωση στον τομέα δράσης τους.

Η εταιρεία ΟΙΚΟΔΟΜΕΙΝ έχει υλοποιήσει και παραδώσει έργα συνολικής επιφανείας άνω των 50.000 τ.μ., πάνω από 200 διαμερίσματα και 100 ανακαινίσεις, ενώ ο αριθμός των ανθρώπων που μας εμπιστεύτηκαν, για την ανέγερση ή ανακατασκευή της κατοικίας τους ξεπερνά τους 250.

Αισθητική

Προσαρμοζόμενη στις επιταγές των καιρών και στις πραγματικές ανάγκες του κοινού, η εταιρεία έχει επεκτείνει, τη δραστηριότητά της και στις ανακαινίσεις κάθε είδους, παρέχοντας λύσεις για τη βελτίωση της ποιότητας ζωής, σε πολύ λογικά -για την εποχή- πλαίσια.

Ανάλογη προσοχή δίνεται και στις ανάγκες των επαγγελματιών ως προς την ανακαίνιση των χώρων εργασίας. Η επιτυχία ενός επαγγελματικού χώρου σχετίζεται με την ιδιαιτερότητα και την αισθητική που αποπνέει στον υποψήφιο πελάτη, είτε πρόκειται για γραφεία, καταστήματα ή ξενοδοχεία.

Η εταιρεία μας, έχοντας πολυετή πείρα στην αρχιτεκτονική κτηρίων και τη διακόσμηση εσωτερικών χώρων, προσφέρει την ξεχωριστή «νότα» που κάνει χώρο, ζεστό και φιλικό για τους επισκέπτες του.